Ingang van Het Zilverhuus. (foto: Wil van den Hurk)
Ingang van Het Zilverhuus. (foto: Wil van den Hurk) Foto: Wil van den Hurk

Repaircafé Lingewaard-nieuws

HUISSEN - Omdat de coronaregels versoepelen kunnen we weer starten met de Repaircafés. Bij het Repaircafé kunt u terecht om defecte huishoudelijke spullen te repareren. 

Of het nu gaat om uw stofzuiger, koffiezetapparaat, Senseo, een gebroken kopje, wekker… noem maar op… ook wanneer u een scheurtje in uw favoriete kledingstuk heeft kunt u bij het Repaircafé terecht. Alles wat draagbaar is kunt u meebrengen.

We vragen u wel om het meegebrachte vooraf schoon te maken, dus zakken uit de stofzuiger, coffeepads/bonen uit het apparaat enzovoort. De klusmannen zullen zich er over buigen en het proberen te repareren. Dat lukt bij negen van de tien reparaties. Tijdens dat de klussers uw spullen proberen te repareren kunt u genieten van een kop koffie of thee. De reparaties zijn gratis, u betaald alleen de gebruikte onderdelen. U mag natuurlijk altijd een vrijwillige bijdrage in de pot doen, daarvan kopen wij dan weer gereedschap en materialen.

Het eerste Repaircafé start zaterdag 15 maart in Huissen.  U bent van harte welkom van 14.00 tot 16.00 uur. De locatie is de Het Zilverhuus, Wagenweg 12c in Huissen.