Wie eet er met mij mee? (foto: Natasja)
Wie eet er met mij mee? (foto: Natasja) Foto: Natasja

Samen zijn en eten verbindt

HUISSEN - "Dit is nu nog een lege en mooi gedekte tafel. Doordat we lange tijd beperkt zijn geweest in onze contacten hebben veel mensen hierdoor momenten van gezellig samenzijn moeten missen. Ondanks de beperkingen denk ik dat het juist belangrijk is om ons met elkaar te verbinden en op deze manier te zorgen voor ons mentale welzijn."

"In deze tijd was ik ook regelmatig in gedachten bij de mensen die alleen zijn en zich al lange tijd eenzaam voelen. Dat raakt mij en daarom is bij mij het idee ontstaan om een gezellige avond te organiseren voor mensen die zich alleen en eenzaam voelen. Lekker en gezond koken is mijn hobby en ik maak veelal vegetarische- of visgerechten. Daarom heb ik een aantal weken geleden voor het eerst een oproep in Hét Gemeente Nieuws geplaatst wat resulteerde in een ontzettend gezellige avond met mooie gesprekken en lekker eten. Ik ervoer veel dankbaarheid dat ik een steentje heb mogen bijdragen aan deze bijzondere avond voor mooie mensen.
Dit dankbare gevoel maakt dat ik graag nog een keer vier mensen bij ons thuis wil uitnodigen op vrijdag 25 februari om 18.00 uur. Dan kun je bij mij thuis in Huissen genieten van een driegangen-verrassingsdiner."

“Vind je het leuk om je te laten verrassen en aan tafel te zitten met mensen die voor ons allemaal onbekend zijn, stuur dan een mailtje met je telefoonnummer naar mij, natasjaalards@gmail.com. De eerste vier reacties zal ik telefonisch benaderen. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht. Ik kijk er naar uit om je in ons huis te ontvangen!”