Afbeelding
Foto:

Hema Huissen pakt tweede prijs in winkelwedstrijd!

HUISSEN - Bij Hema Huissen zijn ze trots op het behalen van de tweede prijs in de winkelwedstrijd 'Beste franchiser categorie A/AA van Nederland'. 

Het is eigenlijk heel simpel: welke winkel laat de grootste groei zien in alle KPI’s en zet een gave winkelbeleving neer? In welke winkel zien we de klantbeloften het mooist terug en worden de klanten op nummer één gezet? Team Hema Huissen is deze strijd aangegaan met de wetenschap dat het altijd zo hoort te zijn. 

"We hebben al heel veel tools in handen: mooi assortiment, vrolijke signing, de menukaart 'beleving' en een fantastisch team, dat van iedere dag weer een feestje wil maken. En dat feestje kwam er. Een mooie welverdiende tweede plek."

Bij Hema Huissen zijn ze ook bewust dat de klant centraal staat en 'fijn winkelen' samen gerealiseerd kan worden. Niet alleen bijvoorbeeld in de coronatijd maar altijd! Het voorjaar staat weer voor de deur met de leukste artikelen in de fijnste stoffen en mooiste kleuren. Laat je inspireren en kom vooral een kijkje nemen bij Hema Huissen.