Team PPGendt.
Team PPGendt. Foto: Henny Campschroer

Participatiepunt Gendt weer actief

Algemeen

GENDT - Het Participatiepunt is vanaf januari in de rode zaal van De Leemhof, elke woensdag van 10.00 tot 12.30 uur, met uitzondering van de schoolvakanties.

“We zijn druk doende al onze activiteiten weer op te pakken: De Wielewaal rijdt weer als vanouds, we hebben twee nieuwe enthousiaste chauffeurs erbij. De ruilwinkel Goed Spul is weer open, het open eetcafé is weer open op maandag en donderdag in Providentia. Het Répair Café start weer op de laatste woensdag van de maand, dus 30 maart van 10.00-12.00 uur in het Hof van Breunissen. Op woensdag 3 april volgt dan ook de Creaochtend vanaf 9.30 uur, op dezelfde locatie.

Voor de wandelgroep op dinsdagmiddag zijn we op zoek naar een nieuwe coördinator. En we zijn bezig met de organisatie van een soort van soosavonden, die maandelijks te bezoeken zijn voor mensen met een beperking.
Ook zijn er veranderingen in het team van het Participatiepunt: Henny Campschroer zal na negen jaar het stokje overdragen en helaas hebben we afgelopen jaar ook afscheid moeten nemen van Els Bolder.

Gelukkig hebben we nieuwe mensen gevonden die met enthousiasme aan de slag gaan. Zie ook de foto van het nieuwe team. Van links naar rechts: Els Verhaal, Tine Wallenburg, Marjo Kroonen en Joke Rasing. Hebt u vragen of ideeën over zorg en welzijn in Gendt loop gerust eens binnen!”