De OVG gaat weer van start

Algemeen

LINGEWAARD - Nu de coronabeperkingen zo goed als verdwenen zijn, gaan ook de activiteiten bij de OVG weer beginnen. Op woensdag 23 maart wordt er gestart met de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Het wordt een speciale vergadering omdat de leden gaan beslissen of de OVG wordt ontbonden en onder de SWOG vlag verder zal gaan. 

Enige tijd geleden zijn de leden al geïnformeerd wat voor het bestuur de reden van deze toch wel ingrijpende beslissing is geweest. De infobrief heeft bij enkele leden wel wat onduidelijkheid veroorzaakt. De leden die er voor kiezen om mee te gaan naar de SWOG krijgen gewoon het traditionele  OVG activiteitenprogramma aangeboden. Hiervoor is uit het oude OVG bestuur een activiteitencommissie samengesteld die een en ander gestalte gaat geven. 

Onder de naam SWOG Senioren krijgt de ontbonden OVG een eigen plaats binnen de SWOG. Op 23 maart staat dus de wellicht laatste OVG-ledenvergadering op het programma, met na afloop een gezellig samenzijn met ‘n hapje en drankje om de vervelende coronasmaak weg te spoelen.en even lekker bij te kletsen. Ook worden er enkele gratis rondjes bingo gespeeld.
Voor de komende tijd staat er op woensdag 13 april de traditionele paasbingo op het programma. En zijn enkele andere activiteiten in voorbereiding. Nieuwe, maar zeker ook oud-OVG leden zijn natuurlijk van harte welkom om bij de nieuwe SWOG seniorenclub een aantal gezellige uurtjes door te komen brengen. Vul daarvoor het aanmeldingformulier op de SWOG website in.