Jeugdteams Hutaf gestart in de voorjaarscompetitie

Algemeen

HUISSEN - In het voorjaarsseizoen van 2022 zijn twee tafeltennisteams van Hutaf gestart. Na een aantal seizoenen hebben Sem, Thijmen en Juul de overstap gemaakt naar de derde klasse en vormen samen Hutaf 1! Zij hebben op 5 februari een goede competitiestart gemaakt door de eerste wedstrijd met 9-1 te winnen van Treffers (A) 5 uit Arnhem! 

Juul en Sem wonnen drie partijen en Thijmen voegde daar nog twee winstpartijen aan toe. Het laatste punt kwam van het dubbelspel van Thijmen en Sem. Afgelopen weekend heeft Hutaf 1 thuis gespeeld tegen concurrent SKF 4 uit Veenendaal. Deze wedstrijd ging helaas verloren in 3-7. Sem won twee wedstrijden en Thijmen één. 

Hutaf 2 is een team met een mix van nieuwe spelers en spelers die al een seizoen hebben gespeeld. De eerste wedstrijd op 5 februari hebben Jonas, Cas, Maxime en Suze het opgenomen tegen de Treffers (A) 6 uit Arnhem. Voor Cas en Suze was het hun eerste wedstrijd en hebben beiden een game gewonnen in het dubbelspel. Helaas was het niet genoeg voor een punt. De wedstrijd ging in 2-8 verloren, waarvan beide punten zijn gemaakt door Jonas. 

De tweede wedstrijd op 12 februari hebben Cas, Tristen en Suze het opgenomen tegen Litac 4 uit Lichtenvoorde. Ook deze tegenstanders waren een maatje te groot. Uitslag: 9-1. Cas heeft zijn eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen en met de complimenten en tips van de tegenstander keerden zij weer richting Huissen. De derde wedstrijd is afgelopen weekend gespeeld tegen TIAN 2 uit Arnhem. Helaas heeft niemand hier een wedstrijd kunnen winnen, maar belangrijk is dat Suze haar eerste individuele game heeft gewonnen!