Nieuws van Roparun-team031

Algemeen

LINGEWAARD - Roparunteam-031 Lingewaard doet al jaren mee met de run op het leven om zo geld in te zamelen voor mensen die strijden tegen kanker. Helaas krijgt bijna iedereen hier direct of indirect mee te maken. Om leven toe te voegen aan de dagen roept Roparunteam-031 Lingewaard op een Lampion te doneren voor een dierbare die extra steun kan gebruiken of wordt gemist. Op deze manier draag ook jij bij aan dit goede doel.

Roparunteam-031 Lingewaard organiseert daarom de lampionnenactie in de paterskerk in Huissen op vrijdag 25 maart. Aanvang is 19.45 uur in de Kapel van de paterskerk oftewel  Dominicanenklooster, Stadsdam 1 of Kloosterlaan. Het handigste is om achter de dijk te parkeren (Molenweide).
De lampions (prijs 15,- per stuk) kunnen via de website van Roparunteam-031 worden gedoneerd. Ga hiervoor naar: www.031lingewaard.nl

Op deze avond is er eerst een welkomstwoord waarbij ook leden van Roparunteam Lingewaard hun verhaal doen. Mood zal voor de muziek zorgen. Daarna kunnen de aanwezigen, die een lampion gedoneerd hebben, hun lampions in de kloostertuin plaatsen.

Een op de drie Nederlanders krijgt kanker. Roparunteam-031 Lingewaard wil door middel van dit soort acties geld inzamelen om het leven van deze patiƫnten wat draaglijker en comfortabeler te maken en hiervoor is geld nodig. Door het doneren van een lampion kun ook jij hieraan bijdragen. Kortom, doneer een lampion. Schenk en gedenk voor dit goede doel en doe mee met deze actie en kom naar onze lampionnenavond op 25 maart. (www.031llingewaard.nl)