Impressie moestuin. (foto: Nancy)
Impressie moestuin. (foto: Nancy) Foto: Nancy

Volkstuintje in de kas

bestaat één jaar!

HUISSEN - Volkstuintje in de kas bestaat één jaar en is een mooie, overdekte plek geworden waar al veel mensen uit de omgeving een aantal meters hebben gehuurd. Je kunt er biologische groente en fruit telen en zelf de mooiste bloemen zelf stekken en kweken.

Door de moestuiners wordt er regelmatig een workshop gehouden om ervaringen te delen, recepten te proeven van elkaar en gezellig samen te komen. Het is echt een mooie vorm van ontspanning en het is altijd windvrij en droog.

Velen zijn begonnen als tijdverdrijf in deze corona periode maar de animo groeit door en de kas is in dit eerste jaar al goed gevuld. Het is leuk ideeën op te doen van elkaar, even bij te kletsen of op je zelf te tuinieren. Voor velen is de slogan: het is altijd feest als je even naar de moestuin bent geweest!

Kom gezellig een keer kijken, zie je moestuinders, je kan altijd even om de hoek kijken en we staan je graag te woord. Familie Aleven, namens alle moestuinders, Helma, Nancy & Marleen. Adres: Rietkamp 1A, Huissen