Big Band Bemmel in de Theaterkerk in Bemmel. (foto: Big Band Bemmel)
Big Band Bemmel in de Theaterkerk in Bemmel. (foto: Big Band Bemmel) Foto: Big Band Bemmel

Optreden Big Band Bemmel

in Brebl Nijmegen

BEMMEL - Op zondagmiddag 20 maart om 15.00 uur is er een optreden van de Big Band Bemmel (BBB) in Brebl aan de Waalbandijk 14 e/f in Nijmegen met vocalisten Petra Hermsen en Marcel Leijser. Het belooft een swingende middag te worden die je niet wilt missen.

Opgericht in 1990 heeft Big Band Bemmel als doel om in een goede sfeer met elkaar swingende muziek te maken. We doen dat in een compleet en traditioneel samengestelde bigband bezetting met saxen, trompetten, trombones, toetsen, slagwerk, gitaar en bas(gitaar).
De band speelt instrumentale nummers en als begeleidingsband van zanger en/of zangeres. Op dit moment zijn dat Petra Hermsen en Marcel Leijser.

Ook bijzondere optredens zoals een uitstapje naar theater op locatie past bij de BBB. In 2016 speelde de band acht dagen vijf keer per avond een lopend optreden op de Waaldijk bij Doornenburg als onderdeel van Theater De Plaats. Op de website (https://bigbandbemmel.nl) is meer over deze optredens te vinden.
"Wij zoeken nog versterking in het koper (trompet en trombone). Dus ook mensen die daarvoor interesse hebben nodigen we graag uit om te komen luisteren of om direct contact op te nemen."