Wandelaars tijdens een challenge ergens in Nederland.
Wandelaars tijdens een challenge ergens in Nederland. Foto: Nationale Diabetes Challenge

Nationale Diabetes Challenge start ook in Huissen!

Algemeen

HUISSEN - Wandel ook mee! Huisartsenpraktijken Polseweg, Bles & Poels, Broens en Jupiter doen mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2022. “Vanaf 11 mei wandelen wij elke week samen met jullie, 20 weken lang, met een groep deelnemers in de buurt. Wilt u werken aan uw gezondheid? U bent, met en zonder diabetes, van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen.”

De Nationale Diabetes Challenge is een twintig weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en erg gezellig.
Op woensdag 11 mei starten de eerste wandelingen in Huissen. We houden rekening met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5 of 10 km.

Wandel startlocaties
MC Polseweg/Jonge Kracht, Polseweg 17, Huissen (tijdstip volgt)
MC Loovelden, Plaza 3, Huissen (16.00 uur)
We sluiten de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af, dit jaar doen we dit met naar schatting 4000 wandelaars vanaf het Gelredome in Arnhem.

Inschrijven
Via www.nationalediabeteschallenge.nl of via Sport- & Cultuurcoach Quint van de Ven: 06-13966536, info@lingewaardinbeweging.nl.
Op woensdag 20 april houdt Herstelcirkel Huissen een informatieavond over diabetes. “Aan het eind van deze avond geven we meer informatie over de challenge en is er de mogelijkheid om vragen te stellen! Locatie: Zandse kerk, Van Wijkstraat 33 in Huissen. Herstelcirkel Huissen komt binnenkort, in deze krant, met nadere informatie, zet de datum alvast in uw agenda.