Jaarvergadering van de Sasa in Angeren

Algemeen

ANGEREN - Vrijdag 25 maart houdt de Sasa haar jaarlijkse algemene deelnemersvergadering en nodigt hierbij alle Sasa deelnemers van harte uit.

Op deze middag bespreken we het reilen en zeilen van ‘onze Sasa’ in het afgelopen jaar. Veranderingen in het bestuur, wie gaat en wie komt, financiële zaken, welke activiteiten zijn er ondernomen en dergelijke. We staan even stil bij de overleden deelnemers en we kijken vooruit naar de plannen voor het lopende jaar. Na de lange COVID pauze hebben we daar wel weer zin in.

Na deze serieuze onderwerpen is het tijd voor iets luchtigers en kunnen we genieten van het eerste deel van de ‘De Linge Revue’. Ze brengen op een humoristische manier oud-Hollandse liedjes en sketches. In de pauze is er gelegenheid om bij te kletsen en wordt er een consumptie geserveerd. En terwijl u nog nageniet van uw drankje volgen we ‘De Linge Revue’ bij het tweede deel van hun optreden. Als de voorzitter het slotwoord heeft gesproken is het tijd om naar huis te gaan en na te genieten van dit mooie optreden. Als Sasa-deelnemer bent u van harte welkom.

Vrijdag 25 maart in het Dorpshuis, Emmastraat 23 in Angeren. Zaal open om 12.30 uur - begin 13.00 uur  -  einde 16.30 uur. Toegang is gratis. U krijgt een gratis kopje koffie of thee, een hapje en een drankje.