Enkele deelnemers tijdens het schietuitje. (foto: Maurice ter Hark)
Enkele deelnemers tijdens het schietuitje. (foto: Maurice ter Hark) Foto: Maurice ter Hark

Vijftigjarige Badmintonclub Bemmel’72 schiet raak!

Algemeen

BEMMEL - BC Bemmel’72 is opgericht in 1972 en bestaat dus dit jaar 50 jaar. Vandaar dat er vele activiteiten op het programma staan. Op 12 maart was de aftrap middels een uitje voor de seniorleden, met hun partners om bij schietvereniging Op de Korrel te kunnen luchtgeweerschieten.

Onder de bezielende begeleiding van diverse vrijwilligers van SV Op de Korrel kon er geschoten worden op schietkaarten met een roos van ongeveer zes centimeter op tien meter afstand! Al met al bleek dit een behoorlijke uitdaging voor de badmintonners.

De poedelprijs ging uiteindelijk naar Elly, zij verdiende een warm paar sokken die ter beschikking waren gesteld door Schoen- en Sleutelservice Huting uit Bemmel, net als de schoenspray die de dertiende plaats verdiende in de vorm van Erik. De 26e plaats was een mooie voorjaarsmand die geschonken was door Mimosa uit Bemmel en was voor Edith. Maar het ging uiteraard om de plaatsen 1, 2 en 3 waarvoor heuse prijzen geregeld waren door de schietvereniging. Kiki ging aan de haal met de derde plaats, en Marcel en Harry werden respectievelijk eerste en tweede, met slechts 0,1 punten verschil in score! Genietend van een drankje en een hapje, gesponsord door Jumbo Scheperkamp, ging de avond verder.

Wilt u ook eens proeven van de gezellige sfeer bij het badmintonnen (www.bcbemmel.nl) of de schietvereniging (www.svopdekorrel.nl) kijk dan eens op de website voor meer informatie en gratis deelnemen en de eerste paar weken. Hou de website en social media van BC Bemmel’72 in de gaten voor de overige geplande activiteiten, zoals een instuif voor oud-leden op 11 mei!