Afbeelding

‘Begeleiding bij Levensvragen’ in Huissen

Algemeen

HUISSEN - Praten lucht op. Als je ergens over piekert, als je iemand mist, of als het niet helemaal lekker loopt met je kinderen, andere familie of vrienden. Met iemand praten helpt ook om iets helder te krijgen voor jezelf. 

Maar lang niet iedereen heeft iemand in de buurt om zijn hart bij te luchten. En soms is het gewoon prettiger om erover te praten met iemand van buiten die niet meteen met adviezen komt. KBO-PCOB vindt het belangrijk dat iedereen met iemand kan praten over de belangrijke zaken in het leven. Enerzijds kun je terecht bij professionals, zoals geestelijk verzorgers, maar je kunt ook ondersteuning vinden bij vrijwilligers. Daarom leiden wij vrijwilligers op tot ‘Gesprekspartner Levensvragen’: een training waarin vrijwilligers worden opgeleid om een goed gesprek te kunnen voeren over dat wat mensen bezig houdt (levensvragen). Met de Gesprekspartner Levensvragen willen wij bijdragen aan de levenskwaliteit van senioren in onze afdelingen. 

Op woensdagmiddag 13 april organiseren wij een informatiebijeenkomst om een ieder kennis te laten maken met ons mooie nieuwe project ‘Gesprekspartner Levensvragen’.  Tijd: 13:30 – 16:00 uur Locatie: Zalencentrum De Valom Karstraat 2 in Huissen. Deelname is kosteloos. Graag aanmelden via info@kbogelderland.nl of 0481 450252.