Johan en Willy in het zonnetje gezet.
Johan en Willy in het zonnetje gezet. Foto: Frits de Wild

Johan en Willy Kuster in het zonnetje gezet

Algemeen

ANGEREN - Tijdens de algemene ledenvergadering van de Angerse Oldtimer Club zijn Johan en Willy Kuster in het zonnetje gezet. 

Na 17 jaar, vanaf de oprichting,  secretaris te zijn geweest van de club vond Johan de tijd rijp om het stokje door te geven aan Piet van Gellecom. Johan was het begin al in het bestuur met Frits de Wild en Jaap Stienstra. Die hebben al eerder het stokje door gegeven In die 17 jaar heeft Johan de club zien groeien van 0 tot 380 leden. 

Johan organiseerde vele activiteiten binnen de club. Niets was hem te veel. En zijn vrouw Willy ondersteunde hem waar zij maar kon. Op de pauzeplaats verzorgde Willy met andere koffie en gebak voor de deelnemers. Het opzetten van een website voor de club kwam uit handen van Johan. Het ontwerpen van de rallykaarten, de clubkleding, stickers en vlaggetje ter ere van het 15-jarig bestaan, zoeken naar een pauzeplaats voor een rit, distributie van het clubblad, Johan was echt de duizendpoot van de club.Een bekend gezegde van Johan was ‘meemaken wat je mee kunt maken, je weet nooit of je het morgen nog meemaakt’. 

Johan is buiten de oldtimer ook zeer actief. Elk jaar is hij te vinden op de Weisse See tijdens de alternatieve 11-stedentocht in Oostenrijk.Twee keer per week schaatsen in Nijmegen. Maar het oldtimerhart zal altijd bij Johan en Willy blijven kloppen. “Daarom hopen we als club af en toe een beroep op hun mogen doen. Johan en Willy als club zijn we bijzonder trots er op jullie in ons midden te hebben en nog lang mogen hebben. We hopen dat jullie nog lang kunnen genieten van wat jullie mee hebben opgebouwd.”