Afbeelding
Foto: sot

Speelotheek Zwaan Kleef Aan nu ook vrijdagmiddag open

Algemeen

HUISSEN - Door de coronacrisis was het niet mogelijk om de reguliere tijden voor Speelotheek Zwaan Kleef Aan aan te houden. Maar er komt nu verandering in: naast de zaterdagochtend van 10.00-11.30 uur is het weer mogelijk om ook op de vrijdagmiddag van 14.00-15.30 uur speelgoed te lenen. Ook in de schoolvakanties zijn wij geopend, doch in de zomervakantie alleen op zaterdag.

Het lenen van speelgoed gaat hetzelfde als bij de bibliotheek boeken lenen.Het speelgoed mag maximaal vier weken geleend worden. Reserveren kan ook. Daartoe kunt u gebruik maken van onze catalogi waarin alles aan bod komt. U heeft keus uit beweging-, constructie-, expressie-, fantasie- en zintuiglijk speelgoed. Tevens spellen en puzzels.

Nieuwe leden zijn van harte welkom! Voor 50 euro per jaar kunt u drie stuks speelgoed en als extra twee spellen of twee puzzels per keer lenen. Komt u eens geheel vrijblijvend binnenlopen in het Gemeenschapshuis ‘t Zand, van Wijkstraat 31 in Huissen. Achteringang naast de parkeerplaats bij de kerk. U kunt ook onze website raadplegen www.speelotheekhuissen.nl of via de mail speelotheekhuissen@gmail.com. Telefoon speelotheek alleen tijdens opening: 06 13788026.