Foto tweede editie. (foto: LiveMusicMix)
Foto tweede editie. (foto: LiveMusicMix) Foto: LiveMusicMix

LiveMusicMix in De Buitenpoort

HUISSEN - In verband met de coronamaatregelen ging de editie van 13 februari niet door. Maar nummer drie komt er aan en wel op vrijdagavond 18 maart,

 De vaste basis: Michel, Lex, Louis, Jochem, Patrick en nieuwkomer Nico (nou ja, nieuw?, hij zat ook bij de MuzikantenMix) als vervanger voor Bob, opent de avond en sluit deze ook af. Tussendoor is er voldoende ruimte om in verschillende samenstellingen muziek te maken.
We werken met een speellijst die op de facebookpagina van De Buitenpoort te vinden is. Denk aan nummers als 'White Room', 'Brown Sugar', 'Valerie' (misschien wel de snelle als de slow-version), 'Play that funky music', 'Set fire to the rain' en nog veel meer.

Dus neem je instrument (of je eigen stemgeluid) mee en een backline is aanwezig. En gaat er in de 'LiveMusicMix/Jam' 'n keertje wat mis… och. Het is laagdrempelig en we doen het allemaal 'just for the fun and the smile on the face'. Aanvang 20.00 uur, toegang is natuurlijk gratis en de actuele coronamaatregelen/voorschriften zijn van toepassing.