Info Leefbaarheid in Gendt

Algemeen

GENDT - Op 28 maart is in de grote zaal van De Klok een informatieavond over leefbaarheid in Gendt. Organisatie is in handen van Gendt Vooruit. Aanvang is om 19.30, inloop vanaf 19.15 uur, toegang is gratis.

Organisaties die deze avond informatie over leefbaarheid in Gendt verstrekken zijn: Gendt Vooruit, diverse werkgroepen, Participatiepunt Gendt, Lingewaard Energie en Voorbereidingsgroep Ecopark De Kapel.

Gendt Vooruit heeft in februari 2020 het DorpsOntwikkelingsPlan Gendt 2030 uitgebracht, met daarin de wensen van de inwoners van Gendt. Een plan met speerpunten voor zes thema’s: Natuur, Ondernemen, Verkeer, Recreatie, Wonen en Onderlinge betrokkenheid.

In coronatijd heeft Gendt Vooruit een aantal projecten gerealiseerd waaronder de Pumptrack, sportaanbod met Walburgen in Beweging, tennis bij LTC-Gendt en IVN-polderexcursies. Momenteel zijn er plannen voor vervanging van dorpsvolière, ontwikkelen ecopark De Kapel en inrichting van een sportzone in de Poelwijklaan. Daarnaast zijn er nog diverse projecten in ontwikkeling.

Om deze projecten te ontwikkelen en uit te voeren zijn vrijwilligers nodig, mensen met talenten die bij willen dragen aan de leefbaarheid in Gendt. Op de avond, 28 maart, worden de projecten toegelicht en kunt u zich aan melden als vrijwilliger.
Op deze avond stellen we u het bestuur van de stichting Gendt Vooruit voor, zodat we Gendt Vooruit meer juridische en financiële slagkracht kunnen geven.

Nadere informatie op www.GendtVooruit.nl en https://www.facebook.com/Gendt.Vooruit.