Koor.
Koor. Foto: Wim de Vos

Popkoor Akkoord zoekt dirigent

Algemeen

BETUWE - Na vele jaren trouwe dienst gaat dirigent Belinda Kamps Popkoor Akkoord uit Overbetuwe verlaten. De vereniging bestaat uit een vijfkoppige live-band (twee gitaristen, een basgitarist, een drummer en een toetsenist) en ongeveer veertig enthousiaste koorleden. Samen brengen zij vier- tot zesstemmige popmuziek, voornamelijk in het Engels en Nederlands .

Omdat Popkoor Akkoord presentatie en tekstbeleving heel belangrijk vindt, wordt er altijd uit het hoofd gezongen.  Het streven is om eens in de twee à drie jaar een theatershow te brengen. De repetities vinden plaats op woensdagavond in een basisschool in Elst. 

Ben jij de dirigent die Popkoor Akkoord muzikaal uitdaagt en ben jij op woensdagavond in Elst beschikbaar? Een dirigent die zowel koor als band kan dirigeren? In staat om adequaat leiding te geven aan 40-50 personen? Iemand die graag werkt aan een goed muzikaal niveau in een plezierige sfeer? Ambitieus en initiatiefrijk? Iemand met communicatieve vaardigheden? Iemand die in samenspraak met de muziekcommissie bepaalt welke nummers er aangeschaft  worden? Aandacht heeft voor zangtechniek en tekstbeleving? Iemand die oog heeft voor show en presentatie? Iemand die arrangementen eventueel kan aanpassen op de kwaliteiten van het koor en de live-band?

Herken jij jezelf in dit profiel reageer dan snel! Heb je vragen of wil je meer informatie, mail dan naar popkoorakkoord@hotmail.com. Of neem een kijkje op onze website www.popkoor-akkoord.nl.