Met deze energieadviezen bespaar je geld!

Algemeen

HUISSEN - We hebben er allemaal me te maken. De energiekosten rijzen de pan uit. De verwarming een graadje lager zet te weinig zoden aan de dijk. Over wat dan organiseert coöperatie Duurzaam Zilverkamp donderdag 24 maart in samenwerking met het Energieloket Lingewaard een informatieavond over energiebesparing.  

“Deze avond maakt u kennis met de nieuwe coöperatie voor woningeigenaren in de Zilverkamp. U krijgt een kijkje op onderzoeken naar de mogelijkheden van een wijkverwarming van onze woningen en op de mogelijkheid om je huis op professionele wijze te verduurzamen. Verder maakt u kennis met het aantonen van isolatieproblemen van woningen aan de hand van de beelden van een warmtecamera en een voorlichting hoe de bank een rol kan spelen in de bekostiging van het verduurzamen van je woning.

De avond start om 19.00 uur in de centrale ruimte voor basisschool IKC ‘t Holthuus, Ot en Sienpad 9 in Huissen. In verband met het aantal plaatsen adviseren wij u te reserveren door een mail te sturen naar info@duurzaamzilverkamp.nl.”