Tweestroom mocht weer vol aan de bak!

Algemeen

GENDT -  De volleyballers van Tweestroom konden afgelopen week eindelijk weer eens, corona proof, allemaal competitie spelen. Dat het weer wennen was lieten de wedstrijd uitslagen zien. Maar dat ging zeker niet ten koste van het spelplezier.

Dames 1 speelde een streekderby tegen Kidang 3. Een strijd die geheel gelijk opging en met een 5e set in het voordeel van Kidang werd beslist. Dames 2 kreeg Isala 2 op bezoek. Onze dames waren een maatje te groot voor de tegenstander en wonnen met ruime set cijfers met 4-0 de wedstrijd. 

Dames 3 speelde thuis tegen Trivos 6 en moesten duidelijk op gang komen. Pas in set 3 zagen we het geloof terug wat met winst van set 4 werd beloond. Een keurige winst noteerde Dames 4. Na winst van set 1 verloren de dames set 2 te gemakkelijk maar vochten zich via 25-23 winst van set 3 terug in de wedstrijd om die vervolgens met 3-1 te winnen. 

Heren 1 speelde uit tegen Trivos 4 een “karakter partij”. Na 1-1 in sets en een bevochten 3e set (31-29) moest een 5e set, met 15-13 winst, de beslissing brengen. 

De recreanten speelden uit tegen Switch. Het was een lekkere pot die onze ‘recries’ een mooi punt opleverde. Bij de jeugd speelden Meisjes C1 tegen VoCASA C1 en wonnen die met 3-1. Meisjes A1 hadden een stevige pot tegen Ikaros C1. Een 5e set moest de beslissing brengen die in het voordeel van Ikaros uitviel.
Ook onze mini’s hadden weer een toernooi. Veel plezier maar helaas geen punten. Meer weten of meedoen? Kijk dan op www.tweestroomsv.nl.