Samen veilig skeeleren. (foto: K.N.S.B.)
Samen veilig skeeleren. (foto: K.N.S.B.) Foto: K.N.S.B.

Skeeler-informatieavond

Algemeen

BEMMEL - Het skeelerseizoen gaat beginnen. Lekker sporten in de buitenlucht. Voor jongeren vanaf 7 jaar en volwassenen, die willen gaan skaten/skeeleren houdt Skeelervereniging b.o.d. de Sprinters uit Bemmel donderdag 31 maart een informatieavond. 

Belangstellenden zijn tussen 19.30 en 20.30 uur welkom in het clubhuis aan het Drieske 7 te Bemmel, Wij leren onder andere om samen veilig te gaan skeeleren. “Wij zijn een actieve vereniging en organiseren elk jaar diverse evenementen. Volwassenen en jeugd (vanaf 7 jaar) kunnen onder begeleiding van ervaren trainers in een ongedwongen sfeer skeeleren. Iedereen kan op zijn of haar niveau en met eigen ambitie aan de slag.” 

Tijdens de informatieavond staan kennismaking met de skeelersport en de vereniging centraal. De voorzitter en de trainers zullen er alles over vertellen. Natuurlijk zal ook over materiaal, bescherming en veiligheid gesproken worden. 

De trainingen zijn gedurende het gehele seizoen op donderdagavond en beginnen voor de jeugd tot en met 14 jaar stipt om 19.00 - 20.00 uur. De junioren vanaf 15 jaar en de volwassenen trainen van 20.15 tot 21.30 uur.

“Alle trainingen starten vanaf ons clubhuis aan het Drieske 7 in Bemmel. Hier hebben we de beschikking over een 400 m atletiekbaan (asfalt) met verlichting. Van deze baan wordt het hele skeelerseizoen gebruik gemaakt. In de zomermaanden rijden we ook buiten de baan. We skeeleren dan prachtige trainingstochten over de dijken en de fietspaden langs de Linge en in Park Lingezegen.
Na afloop van de training kan er onder het genot van koffie, thee, limonade nog gezellig nagepraat worden in ons clubhuis.”