De Smerzak tijdens de Pronk in 2015.
De Smerzak tijdens de Pronk in 2015. Foto: Hoffotograaf

Toch nog Pronkzitting bij De Kraonige Zwaone!

Algemeen

HUISSEN - Tegen de principes in heeft De Kraonige Zwaone besloten om, buiten het seizoen, toch een Pronkzitting te organiseren. Om artiesten en publiek niet voor een tweede keer in de kou te laten staan zal op 23 april De Brink worden omgetoverd tot het bekende theater, dat ooit door Karel Vliem werd betiteld als het ‘Zwaone-dome’. Misschien voor de echte carnavalist en vreemde actie maar de afgelopen 2 jaar is sowieso alles anders geweest, dus waarom niet is het devies!

Ook deze keer zullen dans, muziek en buut de hoofdmoot van het programma vormen dat door De Kraonige Zwaone zowel aan Prins Gabri d’n getapte Boezenier en zijn hof, en aan het publiek wordt aangeboden. Al met al zal het zeker een gezellige en leuke avond worden waar alles wat het Huissens carnaval zo bijzonder maakt samen komt

Versierselen

Om ervoor te zorgen dat dat De Kraonige toch alle versierselen kunnen dragen gaat een tijdmachine ingezet worden die artiesten en publiek terugbrengt naar 5 februari de oorspronkelijk datum van de Pronkzitting. Dat betekent overigens niet dat de destijds geldende coronamaatregelen gevolgd worden. Het wordt dus een echte traditionele Pronkzitting met alles erop en eraan!

Kaarten

Kaarten kunnen aangeschaft worden via de site van De Kraonige Zwaone. Ook zijn kaarten verkrijgbaar bij Drankenhandel Degen op ’t Zand en bij Foto Van Eimeren in de Langestraat.