Volleybalclub Hexagon presteert bijzonder

Algemeen

ANGEREN - De afgelopen week hebben de teams van volleybal club Hexagon uit Angeren zeer goed gepresteerd. De heren wisten Switch, het team uit Millingen, met een 3-1 te verslaan. Het herenteam staat nu tweede op de ranglijst in de 2e klasse.

De dames doen het ook bijzonder goed in de 3e klasse. Ze versloegen afgelopen week het team van Pegasus uit Nijmegen met 4-0 en staan, net als de heren, op een verdienstelijke tweede plaats.

Jammer dat de NeVoBo heeft besloten dat er dit seizoen geen promotie en degradatie wordt toegepast. Anders hadden we eind van het seizoen wellicht twee promoverende teams gekend. Iets wat vaker is voorgekomen in de ruim 50-jarige clubgeschiedenis.

Wij zijn blij dat we weer zonder voorwaarden kunnen volleyballen. In competitieverband, recreatief en ook tijdens de trainingen. Hexagon speelt haar thuiswedstrijden op de donderdag vonden in de sporthal in Gendt en voor de trainingen wordt op de maandagavonden gebruik gemaakt van de sportaccommodatie in Dorpshuis Angeren.  

Ook zin om te volleyballen? De competitieteams van Hexagon trainen op maandagavond in Dorpshuis Angeren. Op de vrijdagavond spelen de recreanten. Belangstelling voor volleybal? Kom gerust langs op een van deze avonden en doe vrijblijvend mee. De eerste maand is gratis.