Gasten en vrijwilligers tijdens de muzikale bingo.
Gasten en vrijwilligers tijdens de muzikale bingo. Foto: Cora Sluiter

Muzikale Zonnebloembingo

Algemeen

LINGEWAARD - Eindelijk was het dan zover. We mochten weer iets organiseren voor onze gasten. Op vrijdag 18 maart had de Zonnebloemafdeling Bemmel, Haalderen en Ressen in De Kinkel de eerste activiteit. 

Aan het begin van de middag werd even stilgestaan bij de vele mensen die we in de afgelopen twee jaar hebben verloren door ziekte of corona. Daarna nam Kees Bos de middag over met zijn muzikale bingo. Hij had zo als altijd leuke muziek bij zich en de mensen moesten opletten en hun kaart invullen, maar er was ook genoeg ruimte om gezellig mee te zingen en te kletsen met elkaar. 

Onder het genot van een hapje en een drankje kon je de mensen zien genieten. Het was een zeer gezellige en geslaagde middag. Ruim negentig mensen hadden de uitnodiging met beide handen aangegrepen om er weer eens gezellig uit te gaan want de zaal zat goed vol. Onze vrijwilligers stonden klaar om de gasten te helpen als het nodig was. Veel gasten werden ook netjes thuisgebracht door al die chauffeurs die weer voor ons wilden rijden. Iedereen die deze middag tot een succes maakte hartelijk dank en op naar de volgende activiteit.

Onze afdeling kan altijd vrijwilligers gebruiken om een bezoekje te brengen aan een gast of helpen bij de activiteiten of andere hand en spandiensten. Heb je zin om ons te komen helpen neem dan contact op met Cora Sluiter 0481 450021. “Het is heel dankbaar om te doen”,  aldus voorzitter Cora Sluiter- de Goey van Zonnebloemafdeling Bemmel, Haalderen en Ressen,