De Truckrun in actie.
De Truckrun in actie. Foto: Enjoy Transport

Organisatie Truckrun in volle gang!

Algemeen

LINGEWAARD - Na twee jaar afwezig te zijn geweest in Lingewaard en Overbetuwe zien we gelukkig weer mogelijkheid voor doorgang van de Truckrun.

“Dat betekent dat wij weer gestart zijn met de organisatie van de run van 24 september. Er zijn nog wat juridische uitdagingen te nemen, maar gaan ervoor! De inschrijving van 2020 worden gehanteerd. Te zijner tijd sturen we een update over eventuele uitval voor de reservelijst.

Vrijwilligers

De run valt of staat met vrijwilligers. Hier zijn we dan naarstig naar op zoek! Is er iemand in jouw omgeving die ook graag wil helpen, laat het weten, alle hulp is welkom. Ben jij of wil jij (motor)verkeersregelaars zijn? Meld je dan aan. Zorgen wij voor de cursus.  

Bestuurslid

We zoeken ondersteuning in het bestuurlijke gedeelte. Dit zal betekenen dat je in de aanloop naar de run uitvoerende taken krijgt. Uiteraard mag dit ook een ‘onbekende’ van de run zijn. Interesse? We praten je graag bij.

Aanmelding

Wil je meer informatie en/of aanmelden als vrijwilliger, (motor)verkeersregelaar of bestuurslid, stuur dan een mail naar enjoy.transport@gmail.com of bel naar 06 21576138.”