Onze nieuwe wedstrijd-telcomputer in actie!
Onze nieuwe wedstrijd-telcomputer in actie! Foto: Tessa Wallenburg

Mooi steuntje in de rug voor Tweestroom

Algemeen

GENDT - Tweestroom heeft ter vervanging van de niet meer functionerende wedstrijd-telcomputers bij de wedstrijden van SteunStichting Gendt-Doornenburg in de vorm van drie nieuwe wedstrijd-telcomputers een dankbaar steuntje in de rug mogen ontvangen. 

In de competitie verloor Dames 1 wat onverwacht uit tegen Heyendaal 5 en keerde slechts met één punt terug naar Gendt. Dames 2 wist uit tegen Heyendaal 8 in de eerste drie sets geen druk te zetten en verloor die te simpel. Winst in set 4 was een dankbaar punt. Dames 3 moest uit bij de Weekenders echt op stoom komen. Set 1 werd kansloos verloren, set 2 nipt gewonnen en 3 en 4 steeds ruimer binnengehaald. Een mooie 3-1 winst. Dames 4 speelde uit tegen Isala 3 een redelijk gelijk opgaande partij die met 3-1 verloren ging. Heren 1 toonde thuis tegen Pegasus 6 de langste adem en won knap met 3-2

Bij de aspiranten zorgde Meisjes A1 voor een verrassing door koploper VoCASA A1 te kloppen. Dat ging niet maar zo, want na set 1 te winnen knokte de koploper zich terug in de wedstrijd door set 2 en 3 te winnen. Dat was niet genoeg want onze dames pakten met een overtuigende 25-7 set 4, de beslissende set 5 met 15-9 en wonnen zo de partij met 3-2. Meisjes B1 kregen SIOK B1 op bezoek. Het lukte onze meiden niet om het de tegenstander lastig te maken en verloren de wedstrijd met 0-4. Meisjes C1 speelde uit tegen Trivos C3. Onze dames waren duidelijk de betere partij en wonnen alle vier de sets met ruime cijfers.

Miniteams N4 en N6 hadden een toernooi met liefst vier wedstrijden. Puntjes pakken blijft lastig. Meer weten of meedoen? Kijk dan op www.tweestroomsv.nl.