Zonnebloemgasten.
Zonnebloemgasten. Foto: Geert Burgers

Lentemiddag bij Zonnebloem Doornenburg

Algemeen

DOORNENBURG - Na een langdurige tijd van twee jaar ging Zonnebloem Doornenburg weer van start. Deze middag was er een lentemiddag georganiseerd door de activiteitencommissie van de Zonnebloem.

Het weer werkte ook mee, met de zon hoog aan de hemel kwamen de gasten met een glimlach binnen. Ook zij waren blij om er weer even uit te kunnen. De zonnebloemgasten werden welkom geheten door de voorzitster.

Uit volle borst

Onder het genot van een kop koffie met een plak cake hadden de gasten elkaar ook heel veel te vertellen. Het koor De Notenkrakers uit Gendt was deze middag uitgenodigd om er een gezellige middag van te maken en dat lukte.
De Zonnebloemgasten zongen met volle borst mee. Er werd natuurlijk ook voor een hapje en een drankje gezorgd, want de keeltjes moesten gesmeerd blijven. Het Doornenburgse volkslied werd ook gezongen; als afsluiting was er een polonaise.

Lentebloemetje

Voordat de Zonnebloemgasten naar huis gingen kregen zij nog een lentebloemetje mee. De activiteitencommissie, en vrijwilligers genoten na een geslaagde middag. 

Voor de maand mei staat er een boottocht op het programma. Hierover worden de gasten vroegtijdig geïnformeerd.