Roparun team031 zonder Geert, Anita, Jeroen.
Roparun team031 zonder Geert, Anita, Jeroen. Foto: Dian Helsen

Roparun team-031 acties

Algemeen

LINGEWAARD - Roparun team-031-Lingewaard: deze lopers, fietsers en verzorgers dromen van ‘Een leven zonder kanker’. Wekelijks trainen ze met enthousiasme voor de Roparun. Een estafetteloop van 517km. van Enschede naar Rotterdam, die dit jaar Huissen en Angeren aan doet! Lopen en acties houden voor het goede doel:  geld ophalen tegen kanker.

Statiegeld-actie in Huissen. Team-031 is door Albert Heijn Huissen voor de statiegeld-actie uitgekozen. Van 4 April t/m 24 April kun je lege statiegeld flessen bij Albert Heijn Huissen inleveren en het statiegeldgeld in de Roparun-bus deponeren. Een kleine moeite, een klein gebaar met hopelijk een groot bedrag voor de Roparun.  

Roparun-loterij

Een actie die al een paar weken loopt is de Roparun-loterij. De volledige opbrengst van deze loterij wordt besteed aan projecten, in onze gemeente en of regio, ter ondersteuning van mensen met kanker. De prijs is 2,50 euro per lot en uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen. Maar daar gaat het in de eerste plaats niet om. Het gaat om het goede doel, het goede gevoel dat je krijgt om wat te doen voor mensen met kanker. Kankerpatiënten, die met zovelen (te veel) zijn. Kijk maar eens rond in je naaste omgeving. Help ze door een lot te kopen.