KoorUh Meezing zoekt uitbreiding

Algemeen

BEMMEL - Onder de douche, in de auto, in de kelder bij het halen van een potje appelmoes, en soms tijdens het tuinieren. Wanneer je aan iemand vraagt: “Waar of wanneer zing je?” zouden dit enkele antwoorden kunnen zijn. 

Bijna iedereen vindt zingen wel leuk, maar laat zich weinig horen omdat het niet is aangeleerd, of ooit gevraagd is ‘even niet meer te zingen’. En dat is jammer, zeker als je weet dat zingen niet alleen een heerlijke ontspannen bezigheid is die energie geeft, maar nog meer met je doet dan je denkt. Niet getreurd, wij hebben de ideale oplossing: (tromgeroffel…)                                                                  .

Kom zingen bij het koor Uh Meezing, het koor dat je doet verbazen! Iedereen is welkom, ook degenen die (denken dat ze) niet kunnen zingen! En die zijn er genoeg. Maar ook de meer ervaren stemmen kunnen meezingen.
Op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur repeteren we in de Theaterkerk, Markt 5 in Bemmel. Kom gerust langs om te ontdekken of dit koor jou een nieuwe uitdaging kan geven.
Meer info? Bel Monique Jansen: 06 41373985 of mail moniquejansen@indestemming.nu.