Oldtimers van de leden.
Oldtimers van de leden. Foto: Johan Kuster

Startrit buitenseizoen van Angerse Oldtimer Club

Algemeen

ANGEREN - Zondag 3 april start voor de Angerse Oldtimer Club het buitenseizoen. Dit gebeurde normaal tijdens de Lentekriebels. Maar die gaan ook dit jaar niet door. Als club hebben we toen met goedkeuring van de leden de volgende invulling eraan gegeven. 

Vanaf ‘s morgens 9.30 uur kunnen de deelnemers inschrijven bij clubhuis De Letste Stuyver aan de Molenstraat 6 in Angeren. Gerben en Danielle hebben dan de koffie klaar. “Onder het genot van een kopje koffie en sterke verhalen hopen we op een leuke dag. De rituitzetters hebben weer hun best gedaan. De deelnemers starten rond 10.30 via het kermisterrein in de Zahnstraat .

“Bent u in het bezit van een oldtimer en geen lid, ook dan bent u van harte welkom als deelnemer aan de rit. Hebt u geen oldtimer, maar vindt u het wel leuk om te kijken, bent u ook van harte welkom de deelnemers te supporten. Als club zijn we bijzonder blij dat het weer mogelijk is.”

“Bij deelname aan de rit moet u zich aanmelden voor donderdag 31 maart zodat we de catering op de pauseplaats kunnen afstemmen op het aantal deelnemers. Telefonisch aanmelden via Piet van Gellecom 06 20292428 of via mail info@angerseoldtimerclub.nl. Als club zien we er naar uit om er weer een geweldig jaar van te maken.”