Het is lente!
Het is lente! Foto: Marianne van Eechoud-Bierens

‘We mogen weer aan de slag!’

Algemeen

BEMMEL - Bij deBol kan het puur genieten weer beginnen! “Nu we weer van de ontluikende bloesem en de mooiste bollen mogen genieten wordt het tijd dat ook stichting deBol haar activiteiten voor de komende maanden bekend maakt.

Nadat we al een paar mooie wandeltochten gemaakt hebben gaan we nu door met het organiseren van allerlei leuke, gezellige en sfeervolle activiteiten voor jong en oud.
Op 6 april gaan de 50-plussers weer op pad met een route langs de Hatertse Vennen, op 9 april wordt er een Lente-Bloesemtocht van 15 km georganiseerd in Bemmel, waar iedereen, die van wandelen houdt, aan mee kan doen! Op 20 april wordt er een route in de gemeente Lingewaard gelopen door de 50-plussers. En natuurlijk gaan de 50+ tochten de komende maanden door!

Op 1 mei zal er in het kader van ‘Herdenken en Vieren’ een prachtig herdenkingsconcert zijn, om 14.30 uur in de Theaterkerk Bemmel met medewerking van het Ulfts Mannenkoor. De kaartverkoop (tien euro) start op woensdag 20 april. U kunt vóór 20 april wel kaarten reserveren op 06 54975063 of 06 22540214.

Op 4 mei organiseert deBol de dodenherdenking en op 5 mei wordt het bevrijdingsvuur in Huissen opgehaald en naar Bemmel gebracht door de Bol-wandelaars. Aansluitend zal er in de Theaterkerk een bevrijdingslunch zijn voor maximaal 250 personen, kaarten hiervoor (7,50 euro) komen op Koningsdag in de verkoop op de Koningsdagmarkt in Bemmel.

De deBOL JuniorAvond4Daagse wordt gehouden van 31 mei - 3 juni. Meer informatie staat op www.debolbemmel.nl.