Afbeelding
Foto:

Ruim twintig jaar ervaring in bestrijding van ongedierte...

Last van plaagdieren?

Tom Leenders heeft de oplossing!

GENDT – Kent u de Rattenvanger van Bemmel nog? Enkele jaren geleden kwam bij in het nieuws om de rattenplaag rondom de kerk en pastorie in Bemmel aan te pakken. En met succes! Toen was ‘rattenvanger’ Tom Leenders nog actief als werknemer. Nu met meer dan twintig jaar ervaring op zak op velerlei gebied van ongediertebestrijding, is Tom zijn eigen bedrijf gestart: TL Plaagdierbeheersing!

TL Plaagdierbeheersing. De naam geeft al aan dat Tom Leenders helemaal inspeelt op de hedendaagse eisen en wensen, betreffende milieu en wetgeving. “Ja, vroeger greep men te vaak naar rigoureuze middelen om ongedierte te bestrijden. Tegenwoordig mag dat lang niet altijd en zoeken we allereerst de oorzaak op, kijken we naar hygiënische en bouwtechnische gebreken, voordat we als allerlaatste bestrijdingsmiddelen inzetten.”

Wat moeten we doen als we kampen met ongedierte in of rondom huis? “Mij bellen!”, is het resolute antwoord van Tom. Of het nu om ratten, muizen, marters, mollen, wespen, muggen, kakkerlakken, vlooien, bedwantsen, zilvervisjes, houtworm of welk ongedierte gaat, Tom Leenders lost het op! “Ik kijk hoe het ongedierte binnen komt, en maak openingen, kieren en dergelijke dicht. Daarnaast geef ik advies hoe hierna ongedierte verder te voorkomen is.”

“Je moet het aanpakken bij de bron. En linksom of rechtsom, ik kom altijd met een oplossing”, aldus Tom, die CPMV gecertificeerd is. Zowel de particulier als het bedrijfsleven kunnen een beroep op TL Paagdierbeheersing doen. Eenmalig of ook op contractbasis.

TL Plaagdierbeheersing, 06 15183873; www.tlplaagdierbeheersing.nl; info@tlplaagdierbeheersing.nl.