Bloesem in Ressen.
Bloesem in Ressen. Foto: M.van Eechoud-Bierens

Op pad met deBol

Algemeen

BEMMEL - We vieren de lente met een mooie bloesemtocht in Bemmel. Op zaterdag 9 april organiseert stichting deBol de lentebloesemtocht van vijftien kilometer voor iedereen die van wandelen houdt. 

Op het moment dat dit geschreven wordt sneeuwt het en is het nog behoorlijk koud maar we hopen dat ons lijntje naar boven weer mee gaat werken en het ‘deBol-mooi-weer engeltje’ zal zorgen voor een stralende zaterdag!

De start en finish is bij Het Wapen van Bemmel aan de Dorpsstraat in Bemmel. Er kan gestart worden tussen 09.00 en 11.00 uur. Finish uiterlijk om 16.00 uur! Het inschrijfgeld bedraagt vier euro, onderweg krijgt de deelnemer een lekker kopje koffie/thee aangeboden.
U kunt zich opgeven voor deze bloesemtocht via de mail: stichting.debol@planet.nl of 06 54975063 / 06 22540214.

Op 1 mei wordt in de Theaterkerk Bemmel het Herdenkingsconcert in het kader van ‘Herdenken en Vieren’, georganiseerd met medewerking van het Ulfts MannenKoor. Kaarten hiervoor (tien euro) zijn telefonisch te reserveren op bovenstaande nummers.

Op 5 mei wordt in de Theaterkerk Bemmel een feestelijke Bevrijdingslunch georganiseerd nadat de deBol-wandelaars het bevrijdingsvuur opgehaald hebben in Huissen (vanaf 13.30 uur). 

Kaarten hiervoor (7,50 euro) zijn eveneens telefonisch te reserveren op bovenstaande nummers.
Informatie: www.debolbemmel.nl.