De route door de polder op woensdagavond.
De route door de polder op woensdagavond. Foto: deBol Bemmel

deBol Avond-4-Daagse komt er weer aan

Algemeen

BEMMEL - Heb jij er ook weer zo’n zin in? In die gezellige Avond4Daagse bij deBOL in Bemmel? We zijn al heel erg druk met de voorbereidingen want op dinsdag 31 mei gaat ie alweer voor de 15e keer van start.

In 2020 en 2021 mochten we niet van start, maar gelukkig we mogen weer! Alle kinderen vanaf vier jaar zijn harte welkom! Maar als je nog geen acht jaar bent, mag je alleen onder begeleiding van een volwassene mee doen.

Iedereen mag meedoen

Ook als je niet meer op de basisschool zit, kun je met ons meewandelen! Jong of (wat) oud(er), iedereen mag meedoen en is van harte uitgenodigd om mee te wandelen met deze zo ontzettend gezellige Avond-4-Daagse!

Inschrijven

De eerste voorinschrijving wordt gehouden op Koningsdag. Op het Kinkelplein hebben wij dan een speciale deBol A4D kraam ingericht waar je tussen 12.00 en 17.00 uur kunt inschrijven. Ook in mei zijn er nog enkele voor-inschrijf-momenten, binnenkort hoor je hier meer over.
Iedereen (dus ook de begeleiding) betaalt inschrijfgeld! Helaas moeten we dit jaar voor het eerst in al die jaren het inschrijfgeld verhogen; Je betaalt bij voorinschrijving zes euro per persoon.

Verkeersregelaars

Om de A4D veilig te laten verlopen zijn er elke avond heel veel verkeersregelaars nodig. We komen nog een aantal mensen tekort. Heb je in de week van 31 mei - 3 juni even een uurtje vrij in de avond? Meld je dan aan bij deBOL als verkeersregelaar! Wij - en zeker ook de kinderen die meedoen - zijn daar super blij mee!

Meer informatie: 06 27507051 (Bep) of 06 108409131 (Anita); stichting.debol@planet.nl; www.debolbemmel.nl.