Van links naar rechts: Frank, Leny, Richèl, Henk, Alex, Jan, Jasper. (foto: sv. Op de Korrel)
Van links naar rechts: Frank, Leny, Richèl, Henk, Alex, Jan, Jasper. (foto: sv. Op de Korrel) Foto: sv. Op de Korrel

Acht jubilarissen bij Op de Korrel gehuldigd

Algemeen

BEMMEL - Onlangs vond de algemene ledenvergadering plaats bij Schietsportvereniging Op de Korrel, zoals jaarlijks rondom de oprichtingsdatum. Met de vele aanwezigen werden zaken als de afgelopen coronaperioden, energiekosten, stijgende inkopen, verloop in de bestuur bezetting en dergelijke besproken. En ook dit jaar waren er ook jubilarissen die gehuldigd werden.

Sv. Op de Korrel bestaat zestig jaar, wat betekent dat er tevens een 60-jarige jubilaris is. Medeoprichter Jan Volmeijer mocht een mooi aandenken in ontvangst nemen. De 50-jarige jubilaris Henk Rensen ontving op een later moment een mooie passende cadeau voor zijn lidmaadschap van een halve eeuw. Richèl Rensen nam een vertraagd aandenken in ontvangst. Door corona was er niet eerder een feestelijke aangelegenheid om zijn gouden Op de Korrel speld te overhandigen. Jan Stinnissen ontving tevens een gouden speld voor zijn 40-jarige jubileum, die hij door afwezigheid thuis overhandigd kreeg. 

Een derde gouden speld was er voor Alex Eikhout, helaas door omstandigheden afwezig bij de ALV maar gelukkig aanwezig voor de foto. En dan nog de 25-jarig jubilarissen, die ieder een zilveren Op de Korrel-speld in ontvangst mochten nemen. Frank Streng die al langer actief is in de schietsport, maar nu 25 jaar lid is in Bemmel. Zo ook Leny Huisman en Jasper Klomp die lid zijn sinds de opening van het destijds nieuwe clubgebouw. Wat ons brengt bij de laatste jubilaris die genoemd kan worden; de verenigingsaccommodatie! Waar de leden wekelijks met veel plezier hun sport beoefenen en gezellig afsluiten in de kantine aan de Sportlaan 1e in Bemmel.