Elke dinsdag wandelen met Nooit te Ver in Huissen en omgeving

Algemeen

HUISSEN - Wandelen hoort bij iedereen en op elke leeftijd dat zien we terug in de groeiende belangstelling die er voor wandelclubs is. Veel van die wandelingen ontstaan doorgaans spontaan als er even niets te doen is en een aangenaam zonnetje schijnt. 

Reden voor de Huissense wandelclub ‘Nooit te Ver’ om deze lente een start te maken met een extra activiteit, niet speciaal voor ouderen, maar voor iedereen. Alle geïnteresseerden mogen meedoen.
Vanaf dinsdagochtend 12 april 2022 kun je meedoen en we starten om 10.00 uur. Er zijn twee routes en afstanden die kunnen worden gewandeld. Gezond en gezellig. En het kost niets. Het is de bedoeling dat sportieve vrijwilligers, NTV-leden, deze wekelijkse wandeltocht gaan begeleiden. Een leuke manier om aan de gezondheid te werken en nieuwe mensen te leren kennen. Dus allemaal voordelen.

Bewegen is niet alleen gezond maar draagt ook bij aan positieve effecten in je leven, zoals een beter humeur, langer zelfstandig blijven en bovendien ontmoet je weer eens andere mensen! “We vertrekken ’s morgens om 10.00 uur vanaf het clubgebouw van de Huissense visvereniging, gelegen nabij de voetbalvelden van RKHVV aan de Hazekamp/Blauwenburcht in Huissen.
Iedereen is welkom, dus ook niet-leden van WSV Nooit te Ver. Aanmelden is niet nodig. Je komt gewoon naar de hiervoor genoemde locatie. Je kiest zelf hoe vaak je meedoet. Of dat nu eens per maand of elke dinsdag is. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Theo Knuiman, 026 3252631 of per email: theo.knuiman@tele2.nl.