Noodkreet voorzitter HV Gendt

Algemeen

GENDT - HVG en WSG hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend, het belang van de huurders in Gendt  was voor beide partijen de aanleiding om de strijdbijl te begraven en met vertrouwen en respect verder te gaan.

Maar er is een groot probleem, het dagelijks bestuur is niet voltallig, er is geen penningmeester en de secretaris is geen huurder meer van WSG en daardoor het bestuur gaat verlaten.
“Wettelijk gezien voldoen wij nog aan de eisen, er zijn nog drie bestuursleden, maar de vorig jaar gekozen leden hebben aan gegeven niet in het DG-bestuur te willen en dat respecteer ik als voorzitter.”

23 mei is de ALV met daarin de bestuursverkiezing, tot nu toe is er om verschillende redenen niemand bereid gevonden om zitting te nemen in het DB-bestuur, dat betekent dat als er geen kandidaten zijn er voor mij als voorzitter niets anders overblijft om de HV Gendt op te heffen, wat heel jammer is.
Het zou mooi zijn dat er vanuit de jonge huurders gereageerd wordt en een vrouwelijke inbreng is ook welkom. Graag reacties via info@hvgendt.nl en wij nemen contact met u op. De HV Gendt bestaat vijf jaar laat dit niet het einde zijn”, aldus Paul Verhoeven, (voorzitter).