Paasbingo bij SWOG Senioren in Gendt

Algemeen

GENDT - Hoewel de administratieve afhandeling nog niet helemaal is geregeld, is de 66-jarige OVG sinds 23 maart verleden tijd en gaan de leden onder de naam SWOG Senioren over naar de Stichting Welzijn Ouderen Gendt en wordt SWOG Senioren daarmee een nieuwe loot aan de grote SWOG-familie. 

Wat blijft zijn de activiteiten die de oude OVG organiseerde. Zo staat er woensdag 13 april een paasbingo op het programma. Het wordt voor de vele bingoliefhebbers onder de SWOG Senioren een gezellige middag, waar weer mooie prijzen te winnen zijn. Ook de gratis loterij is weer onderdeel van deze middag. Wat ook is gebleven, is koffie met iets lekkers en ‘n consumptie. Tussendoor is er ook nog ‘n hapje en ook de paaseieren op tafel zullen niet ontbreken. 

De bingomiddag is uiteraard alleen bedoeld voor de deelnemers aan de nieuwe seniorenafdeling van de SWOG. In principe dus de oud-OVG-leden die de overstap naar de SWOG hebben gemaakt. Het zal even wennen zijn, maar het komt allemaal  best goed. 

Op woensdag 18 mei staat er nog ‘n WMO-infomiddag en woensdag 22 juni een gezellige Tirolermiddag met onder andere een bakje echte Gendtse kersen op het programma. Na ruim twee jaar corona hebben we er weer heel veel zin in.