Afbeelding
Foto:

Modekoopzondag in Bemmel

BEMMEL - Zondag 10 april is het eindelijk zover. Dan houden de ondernemers van Bemmel, na twee jaar onderbreking als gevolg van corona, weer de traditionele Modekoopzondag met onder andere twee modeshows. Zij verwelkomen u graag om te genieten van al het moois op modegebied. 

Op de promenade, in het centrum van Bemmel, presenteren zij u twee modeshows. De eerste show is om 13:00 uur en de tweede show is om 15:00 uur. "De nieuwste modetrends op het gebied van kleding, schoenen, accessoires en kapsels worden geshowd door 'onze' modellen. Als u dit nog nooit gezien heeft, dan wordt dat toch echt de hoogste tijd. Dit mag u niet missen! Om al het moois dat wordt geshowd ook te kunnen kopen, zijn onze winkels natuurlijk geopend van 11.00 tot 17.00 uur."

Ook zal in het hele centrum van 11.00 tot 17.00 uur een voorjaarsmarkt worden gehouden. Deze wordt georganiseerd door Ansjaevents. "Heeft u interesse om op deze markt te staan? Inschrijven en informatie via www.ansjaevents.nl."

"Natuurlijk kunt u voor, tijdens, of na het shoppen genieten bij onze lokale horeca. Dit maakt deze dag tot een compleet uitje. Oh ja, er is volop gratis parkeergelegenheid. Dus genoeg redenen om zondag 10 april van 11.00 tot 17.00 uur de Modekoopzondag in Bemmel te bezoeken. Hopelijk zijn de weergoden ons deze dag gunstig gezind. Komt u onze nu nog lege stoelen vullen?"