Zangeres Quirine Melssen. (foto: Quirine)
Zangeres Quirine Melssen. (foto: Quirine) Foto: Quirine

'Reveal Connection Concert' door

Quirine Melssen in de Piramide aan de Waal

GENDT - "Muziek is zo krachtig en helend. Die kracht wil ik inzetten om zachtheid teweeg te brengen", aldus Quirine over haar nieuwe  project Reveal Connection. Op zaterdagavond 9 april voegt ze daad bij woord en brengt zij de muziek van haar nieuwe cd Reveal live voor het voetlicht.

Het optreden wordt georganiseerd in samenwerking met het 3 Oever Festival en vindt plaats in de sfeervolle en  intieme  koningszaal van de Piramide aan de Waal in Gendt.  
"Om connectie te maken en mensen de veiligheid te geven om zich open te stellen is het belangrijk om een gevoel van thuis te creëren. Een plek waar iedereen zich welkom voelt waar je ook als je alleen bent heen kunt gaan. Een plek waar je jezelf prettig voelt en op je gemak. Waar je voelt dat er aandacht en respect is voor jou."

Bij de connectieconcerten willen we zo’n situatie creëren door een interactief concert waarbij er gedeeld wordt over persoonlijke gevoelens en ideeën waardoor er een band ontstaat tussen Quirine en het publiek maar ook tussen het publiek onderling.
Reveal bestaat uit twaalf Engelstalige ballads, waarbij persoonlijke en uiteenlopende thema’s aan bod komen. Ze zijn een ideaal uitgangspunt om verder over door te praten en elkaar beter te leren kennen.

Bij Reveal komen twee verschillende muzikale werelden bij elkaar; de klassieke muziek en de lichte muziek. Dat is een muzikale metafoor voor connectie. Quirine Melssen zingt en begeleidt zichzelf op de piano De liederen zijn ook op cd verschenen.
Entree 15 euro. Aanvang 20:00 uur. Meer info en tickets www.piramideaandewaal.nl.