Afbeelding
Foto:

Krachtvaardig Gendt te zien in De Kijkruit

GENDT - De expositie in De Kijkruit wordt momenteel gevuld door kunstwerken van een aantal deelnemers van KrachtVaardig 64B. Dit atelier is voor mensen die hun creativiteit combineren met het aanpakken van hun zorgvraag.

De enthousiaste kunstenaars zijn van verschillende leeftijden, hebben diverse talenten, interesses en mogelijkheden. Binnen 64B wordt er gekeken naar het specifieke talent van de kunstenaar en deze wordt verder ontwikkelt door het aanbieden van passende materialen en ondersteuning. Zo wordt er gewerkt met aquarel, olieverf, acrylverf, druktechnieken, pastel, inkt, et etcera. Eigenlijk te veel om op te noemen. Daarbij is er op een andere locatie in Gendt een keramiek atelier waar we materialen vandaan halen om te werken met klei (keramiek).

Binnen KrachtVaardig 64B is er ruimte om nieuwe technieken te leren, door middel van workshops, gegeven door ervaren professionals. "We vinden het heel leuk om ons werk de komende zes weken te laten zien aan de inwoners van Lingewaard. De Kunstenaars van Dorpstraat 64B Gendt.
Algehele informatie: Werkgroep De Kijkruit: Dorpstraat 56 in Gendt; 0481 421156, mail: a.huystee@planet.nl; https://twitter.com/GendtVerbeeld https://www.facebook.com/GendtVerbeeld https://www.instagram.com/Kijkruit.
Expositieadres (raammanifestatie) Dorpstraat 21b Gendt.

Interesse om te exposeren of mee te werken? Geef je op via het aanmeldingsformulier www.kunstkringgendtverbeeld.nl.