Bridgeclub Het Wapen zoekt leden

BEMMEL - Jaren speelden ze op donderdagavond bridge in het ‘Wapen van Bemmel’. Toen brak Ccrona uit. Alle binnen activiteiten werden stilgelegd. Sinds de start van het nieuwe seizoen bridgen ze gelukkig weer in Het Wapen van Bemmel.

Het aantal leden is inmiddels wel wat teruggelopen, dus zijn we op zoek naar nieuwe paren of individuele leden die samen met een ander een paar willen vormen. Enige ervaring met bridgen is wel noodzakelijk.
Het gaat er bij ons om dat we in een gezellige en respectvolle sfeer op zo’n donderdagavond vanaf 19.30 uur totaal twintig spellen spelen. Aan het einde van de avond wordt direct na afloop bekend gemaakt wat de resultaten zijn.

De bijdrage wordt steeds per jaar vastgesteld door de leden en is bedoeld voor onderhoud en vervanging van materialen en verdere kosten. Die bijdrage bedraagt thans 25 euro per jaar.

"Als je het leuk vindt om in kleine kring (maximaal acht tafels) een avond mee te draaien, meld je dan bij Yvonne Polman 06 57662573 of Ger Polman 06 49071826 of per e-mail gpolman@upcmail.nl.

Kom gerust twee avonden op proef meedraaien, wel even tevoren aanmelden natuurlijk. Daarna besluit je of je lid wordt."