De trotse Kidang CMV-leden op de foto, met links Bemmelse ondernemer Simon Schulte en rechts trainer Patrick van ’t Hullenaar. (foto: Marcella Hendriksen-Leijgraaf)
De trotse Kidang CMV-leden op de foto, met links Bemmelse ondernemer Simon Schulte en rechts trainer Patrick van ’t Hullenaar. (foto: Marcella Hendriksen-Leijgraaf) Foto: Marcella Hendriksen-Leijgraaf

Sponsor bedankt!

BEMMEL - Hoveniersbedrijf Simon Schulte is voor dit resterende en aankomend seizoen de nieuwe sponsor van Kidang Kidz en heeft de jongste volleybaltalenten van volleybalvereniging Kidang in een nieuw jasje gestoken. 

De kinderen hebben in een officieel momentje tijdens de training op dinsdagavond mooie vesten gekregen en ook nog eens bedrukte bidonkratten voor de CMV toernooien. En kijk eens hoe trots ze ermee op de foto staan! 

Hoveniersbedrijf Simon Schulte

Volleybalvereniging Kidang wil sponsor en eigenaar Simon Schulte hartelijk bedanken voor het vertrouwen en zijn maatschappelijke betrokkenheid. Hoveniersbedrijf Simon Schulte is een hoveniersbedrijf uit Bemmel dat het volledige traject van ontwerp tot aanleg van tuinen verzorgt voor particulieren en bedrijven. 

De Bemmelse ondernemer draagt een warm hart toe aan Kidang, omdat ook zijn dochter Iris veel plezier beleeft aan het volleyballen en hij de jonge talenten bij de club graag tot bloei laat komen. Volleybalvereniging Kidang hoopt een mooie, vruchtbare en langdurige samenwerking. Meer weten over de sponsor? Bezoek dan de website www.simonschulte.nl of ga naar www.kidang.nl.