De Losse Meuk uit Ede.
De Losse Meuk uit Ede. Foto: PR

Open Podium Elst van vrijdag naar zondag

ELST - Het maandelijkse muziekevenement Open Podium Elst staat weer op het programma. De laatste twee maanden van het seizoen wordt deze activiteit verplaatst van de vrijdagavond naar de zondagmiddag. Zondag 24 april is dat in zalencentrum Onder de Toren aan de St. Maartenstraat 34 in het Overbetuwse Elst.  

Vanaf 14.30 uur op zondag 24 april gaan de deuren van zalencentrum Onder de Toren open en om 15.00 uur vindt het eerste optreden plaats. De organisatie heeft twee acts uitgenodigd om een optreden te verzorgen, namelijk de formatie Soundwave en de band De Oude Meuk.

De formatie Soundwave is een band dat begon als een leuk groepje met de intentie af en toe eens te gaan jammen. Daaruit kwam wel de intentie naar voren om live te gaan spelen. “Het Open Podium Elst was de plek om ons eerste optreden te gaan geven. Dus op 24 april kunnen bezoekers van onze lichte rock en popmuziek gaan genieten’, geeft bandlid Tom Kreijne aan. Een vuurdoop voor het gezelschap.

De tweede act is De Losse Meuk uit Ede. Deze vier heren zijn artiesten met een rijk muzikaal verleden. Licht akoestiek versterkt zijn zij te zien en te horen. ‘The Blues’ is het uitgangspunt van deze muzikanten, maar uitstapjes naar andere muziekstijlen zijn eveneens in hun repertoire te horen.

Gratis 

Publiek is zoals altijd welkom, want de optredens zijn voortaan gratis bij te wonen. Het eerste optreden begint om 15.00 uur.