Badmintontoernooi Gendt

GENDT - Zondag 5 april vond in Gendt het Open Badmintontoernooi  plaats. Dit jaar werd het toernooi, na een coronastop van twee jaar, alweer voor de 19e keer georganiseerd.

Na de vorige editie in 2019 kwam er een tussenstop in verband met corona. Zondag 5 april hebben we ons toernooi weer mogen organiseren. 

Dit jaar kwamen de deelnemende koppels uit alle windstrekenvan Nederland, nl Zeist, Cuijk, Arnhem, Boxmeer, Eefde, Gendt, Nijmegen, Grave, Eindhoven, Zutphen, Lent, Almere, Huissen, Doetinchem, Swifterband, Gildehaus (Dld), Mijdrecht en natuurlijk Gendt.

Zondagochtend begonnen we met de dames- en heren dubbels en in de middag de gemengd dubbels. De wedstrijden begonnen om 09.00 uur en eindigden om 17.30 uur.
De gezelligheid, sfeer en sportiviteit zat er goed in. Iedereen had er weer zin in na de Corona stop, uiteindelijk van zo’n twee jaar. Er werd fanatiek tegen elkaar gestreden om de wedstrijdpunten. Uitslagen te vinden op www.toernooi.nl.

Het was een geslaagde dag! Bij deze wil de activiteitencommissie van BC Gendt Hofstede Hovaria, Etos Venselaar en WijnZinnig bedanken en daarnaast tevens een groot aantal winkeliers AH Gendt, The Read Shop Viergever, Dio Carla, Moods, Alberdeco, Floriosa, Express Wear, Slagerij Buurman, Cafetaria Flintrop, Boerderijwinkel De Geer, Schoonheidssalon Erika, Bakkerij Milder, Eucalypta snoepgoed, Welkoop voor het beschikbaar stellen van prijzen voor de loterij.

Een keertje badmintonnen, Badminton Club Gendt heeft de speelavond op de woensdagavond. Kom gerust een kijkje nemen in sporthal Walburgen. Meer informatie staat op www.bcgendt.nl.