Stones Sessions. (foto: Stones Sessions)
Stones Sessions. (foto: Stones Sessions) Foto: Stones Sessions

Beleef de Rolling Stones

met de Stones Sessions in Huissen

HUISSEN - Op 1e Paasdag (17 april) vindt er weer een Stones Avond plaats in Huissen. Vier bevriende Rolling Stones fans laten zich niet ontmoedigen. Door corona is deze avond al meerdere keren verschoven. Maar 17 april is het dan eindelijk zover. 

Niemand minder dan Stones Sessions zullen deze editie het podium betreden en alle bezoekers trakteren op uptempo Stones songs, vergelijkbaar met de Rolling Stones sound zoals deze eind jaren zestig en begin jaren zeventig klonk.

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat de zes talentvolle muzikanten (bekend van oa. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man) zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. Ze touren langs alle bekende poppodia van Nederland. En hoe bijzonder is het dat deze band 17 april gewoon op het podium van De Buitenpoort in Huissen staat!

Entree 12,50 euro. De kaartverkoop verloopt via de website van De Buitenpoort (www.debuitenpoort.nl). Ook hier geldt het motto: vol is vol! Slechts een handje vol kaarten zal 17 april aan de deur worden verkocht. Dus kom op tijd. De toegangsprijs is laag, zodat het voor iedereen die van deze muziek houdt toegankelijk is. Dit is een voorwaarde van de vier bevriende organisatoren. Een gezellig avondje uit met een goede live band. Zaal open 20.00 uur, aanvang circa 21.00 uur.