Wedstrijdmoment Tweestroom D4 - VoCASA D11. (foto: Chris van Bostelen)
Wedstrijdmoment Tweestroom D4 - VoCASA D11. (foto: Chris van Bostelen) Foto: Chris van Bostelen

Speelronde met wisselende resultaten

bij Tweestroom uit Gendt

GENDT - De volleybalteams van Tweestroom kenden een speelronde met wisselende resultaten. Mooi was het dat bijna alle teams een wedstrijd hadden wat belangrijk is voor het hervinden van het wedstrijdritme.

Dames 1 had een pittige strijd uit tegen Trivos 4. Na verlies van set 2 met 31-29 pakten onze dames set 3 met ruime cijfers maar konden daarmee niet meer de wedstrijd kantelen. Dames 2 begon uit tegen Ikaros 1 keurig met setwinst. Dit konden ze geen vervolg geven en verloren de resterende sets met klein verschil. 

Dames 3 speelde in de streekderby tegen Kidang 8 een keurige partij. Na winst van de eerste drie sets werd set 4 wat onnodig weggegeven maar ze staan nu op een mooie tweede plaats in de stand. Dames 4 speelt dit seizoen een hele mooie competitie en staan op een keurige vierde plaats. Uit tegen de nummer 7 in de stand VoCASA 11 pakten onze dames alle sets met ruime cijfers.

Bij de aspiranten had ons mixteam JA1 een te zware kluif aan koploper Labyellov JA1. Knap was het om in set 2 en 3 redelijk ver te volgen. Meisjes A1 boekte een knappe overwinning tegen Volamie A1. Na verlies van set 1 beten onze dames zich stevig in de wedstrijd, wonnen de daarop volgende drie sets en staan op een mooie driee plaats.
'Even niet gevolleybald en toch weer eens uitproberen? Kom meetrainen tot eind van dit seizoen. Meer weten of meedoen? Kijk dan op www.tweestroomsv.nl."