Afbeelding
Foto:

Twice is Nice: meer dan alleen een kringloop

HUISSEN - De meeste mensen kennen ons als kringloopwinkel waar men spullen kan afgeven en waar men spullen kan kopen tegen mooie prijsjes. In de ruim veertien jaar hebben we ook heel veel ervaring in het ontruimen van woningen na overlijden, scheiding, emigratie enzovoort. 

Twice is Nice neemt uw zorg uit handen als een woning moet worden ontruimd. "We komen van te voren kijken wat er allemaal gebeuren moet aan de hand van uw wensen maken we afspraken om de woning naar uw wens te ontruimen en bezemschoon op te leveren."

"Heeft u nog spullen die u weg wilt doen en te mooi zijn om weg te gooien? Bijna alles is bij ons welkom mits in nette staat. U kunt bij ons van maandag - vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur uw spullen brengen. Grote spullen kunnen wij op afspraak bij u komen ophalen. Voor meer informatie kijk op www.twiceisnice.nl of op like onze facebookpagina."

"Bent u nieuwsgierig geworden, komt dan eens een kijkje nemen in de gezelligste Kringloop van Gelderland. U kunt ons vinden op de Nijverheidsstaat 33c (steegje in tussen Praxis en Floor-Factory) in Huissen. U kunt voor ons pand parkeren."

Openingstijden: ma. - vrij. van 10.00 tot 18.00 uur, za. van 10.00 tot 17.00 uur.