Afbeelding
Foto:

Bemmel in de Mode

was een groot succes!

BEMMEL - Na twee jaar corona was het dan eindelijk weer zover en konden de organisatoren van de Modekoopzondag er weer een prachtig evenement van maken. Met een gezellige braderie, kinderattracties op de Markt en twee spectaculaire modeshows, was er voor elk wat wils.

De deelnemende ondernemers showden de laatste trends op het gebied van zowel kinder- als
dames- en herenmode, schoenen en niet te vergeten de mooiste kapsels. Onder grote publieke belangstelling liepen de modellen van klein tot groot als ware professionals over de catwalk.

Ook op de braderie, de terrassen en in de winkels was het een drukte van jewelste. De sfeer was erg uitgelaten. Je kunt duidelijk merken dat de vele bezoekers echt weer aan een evenement als dit toe zijn. Dat onze lieveheer uit Bemmel komt is met dit mooie weer zeker deze zondag weer bewezen. Een pluim voor de organisatoren is zeker op zijn plaats.

De ondernemersvereniging Beleef Bemmel wil dit jaar met meerdere activiteiten en evenementen Bemmel nog beter op de kaart zetten. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang en via de media zult u hiervan op de hoogte worden gehouden. Met een grote diversiteit aan winkels, gezellige horeca, professionele dienstverleners en veel andere bedrijven staan de ondernemers van Bemmel voor u klaar. Kijk hiervoor ook op onze website www.beleefbemmel.nl . Ook wordt u via de Facebooksite van Beleef Bemmel actueel op de hoogte gehouden van alles wat in Bemmel speelt en kunt u via vlogs kennismaken met onze ondernemers. Daarnaast kunt u, bij een bezoek, in en rond het centrum overal en zelfs ook gedeeltelijk overdekt gratis parkeren.

De ondernemers van Bemmel heten u het hele jaar door van harte welkom.