Een aantal toppers van de jeugd. (foto: Maarten Nijenhuis)
Een aantal toppers van de jeugd. (foto: Maarten Nijenhuis) Foto: Maarten Nijenhuis

Jeugdteam Essentia 2 gaat aan kop

BEMMEL - Het seizoen is over de helft en het tweede jeugdteam van Essentia heeft de koppositie te pakken in de 4e klasse B. Met nog een paar speelronden te gaan zouden ze zomaar het seizoen opnieuw als kampioen kunnen afsluiten, net zoals vorig seizoen het geval was.

Daan Denkers speelt, net als vorig seizoen, een fantastisch seizoen. Van de veertien wedstrijden wist hij er veertien te winnen. Een ongekende prestatie! Nienke Nijenhuis doet het ook heel verdienstelijk. Ze wist liefst negen van de veertien potjes winnend af te sluiten. De hoge positie op de ranglijst is ook te danken aan Sam Bierman met zeven punten heeft binnengehaald door zijn enkelpartijen te winnen.

Ondanks dat het competitieseizoen richting het einde gaat, gaat de training gewoon door. Elke vrijdag wordt er goed getraind. De jeugd speelt om 18.15 uur waarna de senioren om 19.45 uur aan de slag gaan. Zowel de jeugdtraining als de seniorentraining staat onder leiding van trainster Suzanne Dieker. Op dinsdagmiddag (14.00 uur) spelen de 55+ers onderling hun potjes.

Ook zin om eens mee te spelen? Kom dan naar De Kooi in Bemmel of neem contact op via info@essentiabemmel.nl. Kijk ook eens op de Facebook-pagina via www.facebook.com/TTVEssentia.